Sunday, July 10, 2011

for me, life is no secret...


we lose some, we win some....this is life about...

i don't remember who said this to me but as i tahu, ada orang cakap, don't think too much about the future. future is something we need to plan, not to think...hmm kalau tak fikir dulu macam mana nak plan...apa-apa pun kena lah fikiir dulu....rite?

AND! 


ada sesuatu in this life  susah untuk dijelaskan oleh takdir and nasib. In fact people always dahagakan penjelasan.if tak dapat jawapan selagi tu la dok fikir, apa akan jadi, nak jadi apa, apa jadi kalau things we plan tak menjadi...its too many questions! Haihh....

people are so complicated. Life too!

1 comment:

Adinda Bea said...

senang cakap, dont think too much about masa depan, tetapi think apa kita buat hari ini untuk hari esok dan hari hari esok~~

p/s: think and plan can be the same thing. somehow, to remind us, what what we want or plan might not exactly what we need and yet, can be achieve. :)